Sidebar

Džiugios naujienos pasiekė iš tolimosios Japonijos! Neseniai pasirodė dr. Eiko Sakurai sudaryta knyga apie Lietuvą, jos kultūrą, istoriją „60 straipsnių Lietuvai pažinti”. Tarp leidinio autorių ir dvi Lituanistinių studijų katedros dėstytojos – prof. Meilutė Ramonienė ir Ramutė Bingelienė.

Bendras serijos „Regionų studijos“ tikslas – parinkti 60 temų iš įvairiausių sričių (istorijos, politikos, ekonomikos, visuomenės aktualijų, kasdienio gyvenimo, kultūros ir pan.), kurios virstu glaudžiu įvadu į konkrečią šalį ar regioną, aprėpiančiu esminius aspektus. Tai leidinys, skirtas visiems, nuo studentų iki firmų darbuotojų, visiems tiems, kurių smalsumo negali patenkinti įprasti kelionių gidai. Kartu tai yra ir kvietimas atverti humanitarinių-socialinių mokslų duris. Siekiama pateikti profesionalią, specializuotą informaciją, kuri yra dėstoma lengvai suprantamu stiliumi ir prieinama eiliniam skaitytojui.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies. More information