Sidebar

Buvo skaičiuojamos valandos, praleidžiamos darant namų darbus, skaitant užduotą privalomąją literatūrą ir besimokant atsiskaitymams. Kas 2 savaites tyrime dalyvaujantys studentai siųsdavo ataskaitas VU SA FilF akademinės srities koordinatorei Miglei Laurinavičiūtei, kuri bendravo su šiais studentais dėl tinkamo duomenų vedimo, konsultuodavo iškilusiais klausimais bei užtikrindavo, kad ataskaitos būtų siunčiamos laiku.

Studento savarankiško darbo krūvio tyrimo tikslas yra palyginti faktinį studento savarankiško darbo krūvį su teoriniu, nurodytu dalyko apraše. Taip pat norima apžvelgti, kokio pobūdžio darbui studentai skiria daugiausiai laiko, kaip darbo krūvis yra pasiskirstęs per semestrą ir kaip studentų savarankišam darbui skiriamo laiko kiekis koreliuoja su  pažymiais. Svarbu atkreipti dėmesį, kad šis darbo krūvio skaičiavimas buvo bandomasis, skirtas išbandyti darbo krūvio skaičiavimo metodologiją ir įvertinti darbo krūvio skaičiavimo būtinumą Filologijos fakultete, todėl remiantis šio skaičiavimo duomenimis neturėtų būti daromos stebėtų dalykų studento savarankiško darbo krūvio korekcijos.

Skaičiavimo rezultatus galite pamatyti čia:

Anglų filologija

Lietuvių filologija ir ispanų kalba

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos